Реал Мадрид записа очаквана победа срещу Леганес

Реал Мадрид записа очаквана победа срещу Леганес
БГНЕС
A A+ A++ A

Реал Мадрид записа очаквана победа при домакинството си на новака Леганес в среща от 11-ия кръг в Ла Лига. На своя „Сантяго Бернабеу” Кралския клуб се наложи с класическото 3:0, като по този начин играчите на Зинедин Зидан се реваншираха за разочароващото равенство с Легия Варшава по-рано през седмица. Освен победата, добрата новина за щаба на „белите” бе и завръщането в игра на хърватския полузащитник Лука Модрич, който пропусна последните седем мача за своя тим поради контузия, пише БГНЕС.

Иначе с две попадения за днешния успех се отличи уелският национал Гарет Бейл. Крилото откри головата си сметка в 38-ата минута след изключително подаване на Иско, който го изведе очи в очи със Серантес. Уелсецът преодоля безпроблемно стража и на опразнената врата вкара за 1:0.

В 45-ата минута Тони Кроос центрира в наказателното поле от пряк свободен удар, там Алваро Мората свали топката майсторски с глава към Бейл, който изпревари защитата и вратаря на гостите и удвои аванса на своя тим. Именно Мората пък оформи крайното 3:0 след асистенция на Кроос в 77-ата минута.

С днешния успех, който бе четвърти поред в първенството, Реал оглави класирането в Примера с актив от 27 точки. Леганес е 17-ти с 10 пункта.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници