Полицията разкри студиа за масажи, предлагали услуги „с щастлив край"

Полицията разкри студиа за масажи, предлагали услуги „с щастлив край"
По стандартна тарифа от 50 лв. ползвали услугата еротичен масаж с т. нар. „щастлив край". Снимка: maritim.lv
A A+ A++ A

Публични домове, маскирани като студиа за масажи в Бургас, Варна и София, бяха разкрити при операция на МВР.

При акцията са задържани общо 15 души, сред които 11 момичета на възраст между 18 и 22 години.

От останалите четирима мъже единият е собственик на фирмата, наемала момичетата, вторият – управител, другите двама - клиенти, които след разпит са освободени.

Регистрираната в Несебър фирмата, собственост на 34-годишния бургазлия В.Ц., наела 4 помещения в различни кооперации. В официалната й дейност фигурирали и масажни услуги.

В. Ц. привлякъл 36-годишния си съгражданин И. И., като двамата започнали да развиват и противозаконна дейност - сексуални услуги срещу заплащане.

В интернет и в специализирана за обяви регионална преса фирмата публикувала съобщения за свободни работни места за масажистки, с посочени няколко телефона за връзка и снимки на голи момичета.

Клиентите запазвали час по телефона и били посрещани в интимна атмосфера на свещи.

По стандартна тарифа от 50 лв. ползвали услугата еротичен масаж с т. нар. „щастлив край".

Ако в него участвало и второ момиче, клиентът доплащал 30 лв. Следваща екстра – реален сексуален сеанс, струвала 100 лв. за час.

Криминалистите от областната дирекция на МВР в Бургас засекли нерегламенираната дейност в студията през февруари 2012 г., когато и започнало разследването под ръководството на Районната прокуратура.

Двамата мъже са привлечени в качеството на обвиняеми. В. Ц ще отговаря за това, че в съучастие с по-възрастния си съгражданин от ноември 2011 г. до края на май 2012 г. е вършил незаконната си дейност в Бургас, Варна и София в условията на продължавано престъпление и опасен рецидив.

До момента е установено, че мъжете са наели на работа общо 14 момичета, които ползвали за развратни действия - дори полагали грижи за тях, свързани с придружаване, охрана и задоволяване на ежедневни нужди.

По време на операцията, проведена паралелно в двата крайморски града и в столицата, са иззети многобройни веществени доказателства.

Установени и разпитани са свидетели и пострадали от противозаконната дейност. Двамата бургазлии са задържани с прокурорско постановление за срок от 72 часа, след което предстои гледане на мерките им за неотклонение.

#МВР #публичен дом #масаж #София #Варна #Бургас

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници