Възрастна жена загина на място при катастрфоа в Русе. Пресичала неправилно

Възрастна жена загина на място при катастрфоа в Русе. Пресичала неправилно
Източник: NewsInTheCity.bg
A A+ A++ A

 

Възрастна пешеходка загина на място, след като бе блъсната от автомобил на международното шосе в Русе. Към момента самоличността й не е установена, предаде БГНЕС.

Инцидентът е станал около 13 часа на бул. “България“ в платното в посока от Дунав мост към София. Жената е пресичала неправилно, тъй като булевардът е забранен за пешеходци и е ограден с мантинели. В този момент на пътя е имало румънски автомобил, който е засякъл движещата се в близост до него русенска кола. Румънецът е карал с висока скорост и заобиколил жената, но другият шофьор – 20-годишен младеж, не е успял да я види и я е блъснал.

Извикан е бил веднага екип на „Спешна помощ“, който само е констатирал смъртта. Заради инцидента се образуваха колони от автомобили и движението бе затруднено. Хората от квартала коментираха, че забраненото пресичане на булеварда е масова практика, тъй като свързва кварталите „Чародейка“ и „Родина“. Подлезите не се използват, тъй като в тях има проститутки, и алтернативата е да се прескачат мантинелите, било и с риск за живота.

#загина на място #Русе

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници