Ъпдейт на SkyDrive носи нови функции за Windows 8

Ъпдейт на SkyDrive носи нови функции за Windows 8
A A+ A++ A

Преди около месец Microsoft промени условията за достъп до облачната си услуга SkyDrive и пусна компютърни клиенти за Windows и OS X Lion. Чрез тях потребителите могат да получат дистанционен достъп до файловете си подобно на Dropbox - ако са с големина до 2GB, могат просто да ги копират в папката на SkyDrive и след това да са достъпни през различни устройства. Има и опция за дистанционен достъп през браузъра до всички файлове в компютъра, което е удобно, ако сте забравили да копирате важен файл в папката, но сте оставили компютъра си включен.

Вчера компанията обяви, че е готова с ъпдейт за клиента, който ще се инсталира при потребителите автоматично през идните дни. Сред промените в него са посочени и промени, които се отнасят до Windows 8 Release Preview - както писахме вече, очакваме тази версия да стане достъпна за изтегляне днес. Microsoft пише, че новостите ще позволят на потребителите с Windows 8 да получат директен достъп в галерията до снимките, които се намират в компютрите им. Освен това е вдигнат лимитът за синхронизация от 150 000 файла до 10 милиона, което сигурно ще допадне на по-активните потребители. Има и подобрения в скоростта, с която се синхронизират промените, направени в други устройства и на SkyDrive.com .

http://windowsteamblog.com/windows_live/b/windowslive/archive/2012/05/30/updates-to-the-skydrive-apps-for-windows-and-mac.aspx

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници