ДПС вижда управляващите като семейство Адамс

ДПС вижда управляващите като семейство Адамс
БГНЕС
A A+ A++ A

Това управление е порочно заченато. Това управление е идеологическо кръвосмешение. Това управление е грозно и уродливо и час по-скоро трябва да приключи. Като едно голямо семейството сте, но семейство Адамс. Избори през април - май за парламент нямат алтернатива.

Това каза Тунчер Кърджалиев от ДПС при дебатите в пленарна зала по време на първо четене на измененията за Изборния кодекс, пише БГНЕС.

Твърдите, че няма дискриминация, но с какво са различни – над 500 000 във всички държави с тази рестрикция – и САЩ, и Канада, и Турция, и Македония, и н.т., попита Тунчер Кърджалиев по време на дебата. Той каза, че ГЕРБ внася нови разделите линии и задълбочава дискриминационните постановки в Изборния кодекс. Според депутата предложението за 35 изборни секции в страните извън ЕС и неограничения им брой в страни от съюза доказва целта, дефинирана от Патриотичния фронт: „А истинската цел е преднамерено, арогантно, предубедено, отнемане, изтръгване на права от пълноправни български граждани, които не живеят в България и са част от българските граждани, които са с турско етническо самосъзнание”.

Кърджалиев изтъкна, че ДПС е била наричана как ли не, но никога не е наричана хазартна партия. „ДПС никога не е правила и няма да прави компромиси с демокрацията, демократичните принципи на съществуване на България и угнетяването на тази демокрация с дискриминационни закони”, каза той. 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници