Зеленогорски: съмнително е, когато напускаш групата 15 дни преди изборите

Зеленогорски: съмнително е, когато напускаш групата 15 дни преди изборите
БГНЕС
A A+ A++ A

Твърде знаково е да напуснеш групата 15 дни преди изборите, коментира Найден Зеленогорски, след като депутатът от Реформаторския блок Станислав Иванов подаде заявление за напускане на парламентарната група на блока, пише БГНЕС.

„Всеки е в правото си да решава дали да остане или не в група. За мен де факто Станислав Иванов от около година не участва активно в работата на групата, не е присъствал на нито едно заседание на ПГ и някак си не се усещаше ефективно неговото присъствие. Но това е негово лично решение, аз не мога да го виня за това, че той е преценил, че иска да остане независим народен представител”, коментира Найден Зеленогорски. Според него това по никакъв начин не нанася някаква щета на РБ, той не е член на никоя от партиите в блока.

„Не бих искал да се напряга излишно ситуацията, но някак си твърде знаково е да напускаш групата 15 дни преди президентските избори и усещам някаква дълга ръка, тепърва ще поразсъждавам върху това чия е тази дълга ръка”, посочи още Зеленогорски. Той не очаква и други депутати от РБ да напуснат. 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници