Георги Костадинов: Най-важното е да показваме постоянство

Георги Костадинов: Най-важното е да показваме постоянство
БГНЕС
A A+ A++ A

„Това, че имаше толкова голямо разочарование във всички нас след последния ни мач, значи че сме вдигнали летвата високо. Смятам, че това е едно добро начало за развитието на сезона.” Това заяви футболистът на Левски Георги Костадинов, който днес бе награден с приза за играч на 9-ия кръг в Първа лига, пише БГНЕС. Полузащитникът е с основна роля за силните изяви на „сините” в първенството, като представянето му доведе и до повиквателна за националния отбор на България.

„Най-важното е да показваме постоянство, добра игра и разбира се да побеждаваме. Дали ще бъдем на върха в подреждането или с точка по-малко от друг тим не е толкова важно. Към момента според мен класирането не е от първостепенно значение.”

Относно равенството 1:1 в дербито с ЦСКА-София, Костадинов заяви: „Освен от резултата сме разочаровани и от представянето си в този мач. Сами за себе си знаем, че можехме да играем и по-добре, още повече, че в течение на двубоя имахме своите шансове да го решим напълно в наша полза. Не успяхме и така на края съжалявахме за изпуснатите две точки.”

Халфът коментира и предстоящият сблъсък с бившия му отбор Берое, който ще гостува в събота на „Герена”. Очакванията ни за следващия мач са за победа. В последните дни в самите нас се наслои един негативизъм, породен от това, че не показахме най-доброто, на което сме способни срещу ЦСКА-София. Убеден съм обаче че срещу Берое ще покажем силата си.”

Националът коментира и ситуацията около неговия договор с Левски, който изтича в края на сезона. "Не обръщам внимание на спекулациите по тази тема. Ръководството ще си направи изводи от играта ми на терена, а едно евентуално предложение за договор ще бъде вследствие на моята форма и това, което показвам в мачовете", допълни Костадинов. 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници