Радослав Бакърджиев сподели на кои състезателки ще разчита през новия сезон

Радослав Бакърджиев сподели на кои състезателки ще разчита през новия сезон
БГНЕС
A A+ A++ A

Старши треньорът на женския волейболен отбор на Левски Радослав Бакърджиев заяви, че очаква много оспорван и интересен шампионат в родния елит, пише БГНЕС. Наставникът на „сините” сподели също как е преминала подготовката на тима, както и на кои състезателки ще разчита през новия сезон.

„Тази година сме с променен състав в сравнение с миналата година. Ще се разчита предимно на момичетата, които през миналия сезон станаха шампионки при старшата възраст. Като цяло през тази година ще ни е доста трудно. Момичетата, с които разполагаме са млади и перспективни, но в момента сме с изцяло нов състав, върху който ще паднат големи очаквания и отговорности. Ние обаче ще излизаме във всеки мач за победа.”

„Подготовката премина добре. С една част от състезателките започнахме да тренираме сравнително рано, другите се присъединиха по-късно, но от месец вече всички сме заедно. Проведохме няколко контроли, в които си проличаха нещата върху, които трябва да работим през сезона.”

„На базата на това, което видяхме в контролите от нашите съперници – очаквам интересни и оспорвани мачове в първенството. За съжаление не успяхме да запишем победа в контролите, но въпреки това показахме добри неща. Определено обаче тези срещи показаха, че силите в първенството ще бъдат много изравнени и шампионатът ще е завързан”, допълни още Бакърджиев. 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници