Фърдинанд и Дън разкритикуваха "Арсенал" след селфи от съблекалнята

Фърдинанд и Дън разкритикуваха "Арсенал" след селфи от съблекалнята
Източник: btv.bg
A A+ A++ A

Бившите играчи на "Манчестър Юнайтед" и "Манчестър Сити" - Рио Фърдинанд и Ричард Дън, разкритикуваха сериозно футболистите на „Арсенал”, които публикуваха снимка от съблекалнята след победата с 6:0 над „Лудогорец” от груповата фаза на Шампионската лига, предаде бТВ.

Месут Йозил отбеляза първия си хеттрик в официален мач и след мача се похвали с постижението си в социалните мрежи. „Хубаво е когато печелиш нещо, но не и групова фаза в турнир”, коментира Дън.

Изказването му бе подкрепено от Фърдинанд, който е убеден, че „Арсенал” трябва да отложи празненствата за времето, в което те са заслужени.

„Казвал съм го и преди. Не бих се радвал така до момента, в който не вдигна трофей със собствените си ръце. Ако това искат да правят момчетата... все пак е нова ера”.

Играчите на „Арсенал” не бяха единствените, които се похвалиха след снощните си победи в Шампионската лига. Триото "MSN" – Меси, Суарес и Неймар, ознаменува успеха си над „Манчестър Сити” с 4:0, също със селфи, макар и далеч от съблекалнята на тима.

 

#Шампионската лига #Рио Фърдинанд

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници