Тръмп не успя да победи Клинтън и в третия финален дебат

Тръмп не успя да победи Клинтън и в третия финален дебат
БГНЕС
A A+ A++ A

 

Хилари Клинтън спечели и третия дебат. Според анкeтата на Си Ен Ен Клинтън води Доналд Тръмп с 52% на 39%. Това е третата поредна победа за кандидата на демократите, информира БГНЕС.

В едно обаче милиардерът има завидно предимство - в статистиката на медията по отношение на агресивност в изказа по време на дебата - там Тръмп печели с 64% пред 23% за Клинтън.

Кандидатът на демократите за президент на САЩ и бивш държавен секретар Хилари Клинтън обвини своя съперник Тръмп, че е най-опасният човек, който някога се е явявал на президентски избори в САЩ. „Бърни Сандърс каза, че вие сте най-опасната личност, която се е кандидатирала за президент в съвременната история на Америка и аз съм съгласна с него“, каза тя.

За нея той не е годен за изпълнение на задълженията като президент на САЩ. Доналд Тръмп заяви, че не е сигурен, че няма да оспорва резултатите от изборите, както каза по-рано неговият кандидат за вицепрезидент Майкъл Пенс заяви по-рано. Ще проуча този въпрос. Засега е по-добре да направя пауза и да ви оставя в неведение“, каза Тръмп.

“Това показа, че той не е годен за президент“. „Аз съм дълбоко възмутена от това, че кандидатът на една от водещите партии, заема такава позиция“, каза Клинтън и упрекна съперника си, че „срами американската демокрация“.

Дъщерята на Доналд Тръмп Иванка каза по-рано, че баща й ще приеме резултатите от изборите на 8 ноември. 70-годишният Тръмп напоследък предупреждаваше, че гласуването щяло да бъде „нагласено“, особено след като подкрепата към него през последните 10 дни спадна заради твърдена за сексуални посегателства срещу жени. В интервю за MSNBC Иванка заяви, че баща й ще приеме резултата, какъвто и да е той. Все пак тя подчерта, че баща й се кандидатира, за да спечели.

Доналд Тръмп отрече истинността на историите на жените, които го обвиняват в сексуално посегателство. Той нарече тези твърдения "измислици" и "лъжи". Той подчерта, че не се е извинил на жена си и не смята да го направи, защото "не е казал нищо лошо".

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници