Двама братя нападнаха полицаи в Банкя

Двама братя нападнаха полицаи в Банкя
Когато единият от униформените пристъпил към единия брат с белезници, почерпеният нарушител на реда го посрещнал с удари и ритници, закани и обиди.
A A+ A++ A

Двама братя бяха арестувани в центъра на Банкя вечерта в четвъртък, след като нападнаха полицаи.

Единият мъж бил забелязан от патрулиращите полицаи, докато вървял по средата на пътното платно между движещите се автомобили във видимо неадекватно състояние, съобщиха от МВР.

Когато патрулната кола приближила и един от униформените отворил прозореца, за да го посъветва да премине на безопасно място, пияният мъж ударил с юмрук полицая и продължил пътя си по осевата линия.

Патрулката го последвала, подаден бил звуков и светлинен сигнал, а полицаите слезли, за да задържат нарушителя. Това още повече разгневило мъжа и той ритнал с крак предната решетка на служебната кола, която паднала на земята.

Когато единият от униформените пристъпил към него с белезници, почерпеният нарушител на реда го посрещнал с удари и ритници, закани и обиди.

През това време на мястото на инцидента пристигнал още един пиян мъж, който се опитал да осуети ареста и се нахвърлил с юмруци върху полицаите, включвайки се към одата от ругатни и закани.

За да бъде осъществено задържането на хулиганите, пристигнали още два автопатрула. Арестуваните са братя на 43 и 41 години.

Потърпевшите служители потърсили помощ в болница. Лекарите установили, че единият е получил перфорация на тъпанчето, което ще наложи хирургическа намеса. Колегата му е с контузия на главата и съмнение за комоцио.

#Банкя #полиция #пиян #белезници

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници