Билетите за Арсенал - Лудогорец са изчерпани

Билетите за Арсенал - Лудогорец са изчерпани
Източник: topsport.bg
A A+ A++ A

 

Билетите за гостуващия фенове на двубоя на Лудогорец с Арсенал на стадион „Емирейтс“, който ще се играе на 19 октомври, вече са изчерпани, съобщават от разградския клуб, предаде БГНЕС.

По тази причина шампионите спират продажбата на входни талони и няма да приемат повече заявки. За двубоя в английската столица Лудогорец ще използва пълния капацитет на секторите за гостуващи привърженици – 2990 места.

От Лудогорец правят някои уточнения и относно получаването на билетите за срещата:

"Клубът напомня, че на заявилите вече билети от чужбина е върнат отговор с банкова информация, за да бъде направено плащане по сметка на клуба. След като клубът получи съответната сума за поръчаните билети, всеки поддал заявка ще се сдобие с ваучер със следната информация: три имена, рождена дата, ред и място в сектора за феновете на Лудогорец. Ваучерът ще има уникален бар код и гарантира на лицето, че успешно е заплатено и запазено място за мача.

В деня на мача /19.10.2016г./ представители на ПФК Лудогорец ще заменят ваучерите за валидни билети. Информация за точния график и местоположение на пункта ще бъде предоставена по-късно. ПФК Лудогорец съобщава, че ваучерите са поименни и лични и не могат да бъдат заменяни или преотстъпвани на трети лица. Билетите се връчват лично на всяко лице срещу предоставен за проверка документ за самоличност". 

#Лудогорец #Арсенал

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници