2-ри кръг по хандбал при мъжете

2-ри кръг по хандбал при мъжете
Източник: www.novsport.com
A A+ A++ A

 

След завършилия първи кръг на Държавното първество по хандбал при мъжете , в който двата нови отбора в елита Чардафон и Пирин (Гоце Делчев) записаха победи като гости, съответно над Осъм и шампионите от Фрегата, в неделя предстои и 2-ия кръг от календара, предаде БГНЕС.

От 15:00 часа Чардафон приема в габровската зала „Орловец” Фрегата, които тази година смениха клубната политика и залагат на момчета от своята ДЮШ. Бургазлии ще трябва доста да се потрудят срещу нахъсаните играчи на домакините, които ще бъдат и подкрепяни от своята публика.

„Направихме добър отбор и сме готови за домакинството. Подсилихме тима с опитните Димитър Петков и Стефан Кирилов от Фрегата, както и с Марио Янчев и Николай Цветков от софийския Левски, които не участват в първенството. Очаквам да изиграем силен мач и да повторим добрата игра от победата над Осъм в Ловеч от първия кръг на новия шампионат”, каза треньора на Чардафон Христо Йорданов.

„Студентите” от НСА ще излязат за първи успех от новото първенство в своята зала срещу Спартак Варна, които стартираха в шампионата с победа над Левски (гр. Левски) и имат актив от 2 точки. Ето и програмата за всички срещи от кръга при мъжете:

25 септември 2016г. (неделя)

15:00 часа Чардафон – Фрегата

15:00 ч. Локомотив ГО – Добруджа

15:00 ч. НСА – Спартак

15:00 ч. Левски (гр. Левски)– Осъм

Двубоят Пирин (Гоце Делчев)- Локомотив (Варна) е отложен за 27 ноември. 

#НСА

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници