5 км. задръстване на АМ „Струма” край Благоевград

5 км. задръстване на АМ „Струма” край Благоевград
Източник: www.marica.bg
A A+ A++ A

 

Огромна 5-километрова тапа се образува на АМ "Струма" край Благоевград в поредното "Голямо пътуване" заради четирите почивни дни, предаде БГНЕС.

Изхода на ЛОТ-2 на автомагистралата при Благоевград е затапен, тъй като тук свършва ЛОТ-а и се продължава по ГП Е-79 за двата гранични пункта с Гърция, както и към курортите в Банско и Сандански.

ЛОТ-2 свършва край Благоевград, от него към Е-79 си минава по „Зелендолско шосе”, и след хипермаркет „Метро” потокът се влива в Е-79.

Задръстването на изхода на магистралата е заради двете кръгови, по които се минава, за да се поеме по „Зелендолско шосе”, по него потокът от коли едва пъпли. Там на място има два патрула на КАТ, но трафикът е много интензивен. Задръстването към 13.15 ч. днес достигаше до разклона за Бараково и Рилски манастир.

В колоната от автомобил имаше прегрели коли, постепенно трафикът стихва, но може би това е временно. След Благоевград в посока Симитли не се образува характерната за всеки първи почивен ден тапа.

Вина за тапата, който достига но разклона за Кочериново има и забавянето с пуска на новото кръгово кръстовище при пътен възел "Кочериново". Вместо днес сутринта, той ще бъде пуснат най-вероятно довечера. Тук трафикът от София се разделяше, досега толкова голяма тапа не се бе образувала.

#Струма #ЛОТ-2

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници