Барселона и Атлетико завършиха с равенство. Меси аут за три седмици

Барселона и Атлетико завършиха с равенство. Меси аут за три седмици
Източник: men.hotnews.bg
A A+ A++ A

 

Отборите на Барселона и Атлетико Мадрид направиха равенство 1:1 в дербито от 5-ия кръг на Ла Лига, играно на стадион „Ноу Камп“, предаде БГНЕС.

През първата част каталунците доминираха и успяха да поведат в резултата в 41-та минута чрез Иван Ракитич. След почивката възпитаниците на Диего Симеоне играха на по-високо ниво и успяха да стигнат до изравнителен гол, дело на резервата Анхел Кореа.

До края на срещата не паднаха повече голове и двата тима си поделиха точките. Лошата новина за наставника на Барса Луис Енрике бе контузията на Лионел Меси, който получи разтежение и ще бъде извън терените за около 3 седмици.

Лидерът в класирането Реал Мадрид не успя да се възползва от равенството на своите конкуренти за титлата и стигна само до точки при домакинството си на Виляреал. Гол на Серхио Рамос малко след почивката донесе равенството 1:1 на Кралския клуб, с което бе сложено край на серията от 16 поредни победи в първенството. Реал е лидер с 13 точки, следват Севиля, Барселона и Атлетико Мадрид. 

#Атлетико Мадрид #Ла лига

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници