Ман Юнайтед загуби за трети пореден път

Ман Юнайтед загуби за трети пореден път
БТВ
A A+ A++ A

"Манчестър Юнайтед" отново допусна загуба в мач от петия кръг на Висшата лига. "Червените дяволи" отстъпиха като гост с 1:3 от тима на "Уотфорд". Това е първа победа за "стършелите" срещу английския тим от 30 години насам, пише БТВ.

Това е трето поредно поражение за "Юнайтед" във всички турнири под ръководството на новия мениджър на клуба Жозе Моуриньо. За Специалния серията от три поредни загуби пък е първа от 2002 г. насам.

Домакините откриха резултата в 34-ата минута. Голът е дело на Етиен Капу, който получи подаване от Дарил Янмаат в наказателнто поле, а после бе точен, запращайки топката във вратата на Де Хеа. Попадението е четвърто за французина през настоящия сезон в Премиър лийг.

В последните минути на първата част Маркъс Рашфорд можеше да върне "червените дяволи" обратно в мача, изравнявайки резултата, но пропусна възможността си. В 62-ата минута 18-годишният нападател все пак се разписа за 1:1.

След подаване на Златан Ибрахимович в наказателното поле, Рашфорд успя да се пребори за топката и да реализира. Ибрахимович бе близо до осъществяването на пълен обрат в 79-ата минута, след като отправи силен удар с глава, но Еурелио Гомес изби с една ръка.

"Стършелите" поведоха отново в резултата в 83-ата минута. Попадението реализира влезлият като резерва Хуан Санига с първото си докосване в мача. В добавеното време отбора на "Уотфорд" получи правото да изпълни дузпа, заради нарушение срещу Сунига. Трой Дийни не пропусна да бележи, оформяйки крайното 3:1.

Така след поредното поражение "Юнайтед" изостава с 6 точки от лидера в класирането "Манчестър Сити", заемайки шестото място. "Уотфорд" са осми с актив от седем точки.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници