Подложиха на изпитание прическата на Тръмп

Подложиха на изпитание прическата на Тръмп
Източник: lifestyle.bg
A A+ A++ A

 

Странната прическа на Доналд Тръмп пе подложена на изпитание, както и нервите му вероятно. Това стана по време на телевизионно предаване, където бе поканен кандидатът на републиканците за президент на САЩ, предаде БГНЕС.

Водещият много популярното "Tonight Show" – комикът Джими Фолън, след обичайните многобройни майтапи на гърба на Тръмп, неочаквано го попита дали може да направи нещо, за което едва ли ще му се отдаде възможност друг път, ако Тръмп стане президент.

„Мога ли да си поиграя с косата Ви?“, попита той за най-голямо удоволствие на публиката и по-малко такова на Тръмп. Собственикът на странната на вид и цвят прическа, за която мнозина подозират, че не е истинска коса, първоначално се заколеба, но в името на успеха на предизборната си кампания в крайна сметка се съгласи. Водещият започна да роши русолявите коси на Тръмп очевидно надявайки се да установи, че не са истински. В крайна сметка обаче се оказа, че те издържаха, макар че прическата на Тръмп остана до края на емисията доста раздърпана.

#Доналд Тръмп

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници