HTC Sensation XL ще изненада клиентите на "М-Тел"

HTC Sensation XL ще изненада клиентите на "М-Тел"
A A+ A++ A

Вторият телефон с технологиите на Beats Audio на HTC - HTC Sensation XL, вече може да се намери в мрежата на "М-Тел". Устройството обещава да осигури приятни музикални забавления заради специалните оптимизации на звука, които се активират при включване на добавените в комплекта слушалки iBeats. В резултат получавате музиката във вида, в който е била замислена от създателите й. В хардуерно отношение HTC Sensation XL е почти напълно идентичен на HTC Titan - отново има 8МР камера с BSI сензор за по-добри снимки при слабо осветление, f/2.2 обектив и 28мм широкоъгълни лещи за по-голям обхват на кадъра; едноядрен процесор Qualcomm MSM 8255 с работна честота 1.5Ghz; 768MB RAM; 16GB вградена памет за съхраняване на музика (няма опция за добавяне на още памет); 4,7" IPS екран с резолюция 480 x 800 пиксела и дебелина на корпуса 9,9 мм.

HTC Sensation XL може да бъде закупен с тарифен план M-Tel Surf&Talk XL за 35,90 лева на месец за срок от две години или за 829,90 лева в брой.

По-долу може да видите видео от партито, което HTC организира по случай представянето на смартфона в началото на октомври в Лондон.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници