Серина: Няма да се оправдавам с умората

Серина: Няма да се оправдавам с умората
Източник: btvnovinite.bg
A A+ A++ A

 

Серина Уилямс след шокиращата загуба от Каролина Плишкова не се оправда с натрупаната умора за поражението, но подчерта, че в последно време е имала проблеми с лявото коляно. В понеделник американката ще отстъпи водачеството в световната ранглиста на Анжелик Кербер, предаде БГНЕС.

"В последно време имах сериозни проблеми с лявото коляно. Не бях уморена и не е това причината за загубата. Ако беше така, то трябваше да започна кариера в нещо друго. Плишкова игра добре в последните сезони и записа някои чудесни победи. Миналата година също беше много близо до финала. Вероятно това е нейната година, като минимум тук, на Ю Ес Оупън", каза Серина.

Плишкова логично бе на другия полюс на настроението. "За мен винаги е било мечта да се преборя за полуфинал, финал и да спечеля Ю Ес Оупън. Сегашният успех за мен е голям резултат, дори да не успея да победя във финала. Не всеки ден можеш да играеш със Серина на централния корт в Ню Йорк и не всеки ден можеш да успееш да стигнеш до финал на турнир от Големия шлем", коментира чехкинята. 

#Серина Уилямс #Каролина Плишкова #Ю Ес Оупън

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници