Трима клошари починаха. Пили зелена течност

Трима клошари починаха. Пили зелена течност
Източник: eurocom.bg
A A+ A++ A

 

Трима клошари са починали в Бургас след като са пили неизвестна зеленикава течност, предаде БГНЕС.

От МВР Бургас съобщават, че на 3 септември 42-годишният Д. Ч. от Бургас намерил до контейнер за смет в к-с „Зорница” пластмасово двулитрово шише, пълно със зеленикава на цвят течност, която споделил с други двама свои познати – 58 годишния Л. Б. от Бургас и 49 годишната Г. В. от Камено, всички водещи скитнически начин на живот и обитаващи залесителен пояс в района на базата на ВИК край к-с „Зорница”. Свидетел на случилото се бил четвърти клошар, който не пил от бутилката.

На 4 септември около 11.00 ч. в Пето Районно управление – Бургас е получено съобщение за това, че в района до бл. 72 в ж. к. "Зорница" е открито тялото на 58 годишния Л. Б. При извършения оглед видими следи от насилие не са открити, като същото е откарано за аутопсия в Катедра "Съдебна медицина" при МБАЛ – Бургас. На следващия ден около 10.00 ч. в залесената зона край базата на ВИК в ж. к. "Зорница" са открити и телата на Д. Ч. и Г. В., които също са откарани за аутопсия в Катедра "Съдебна медицина" при МБАЛ – Бургас. При извършения оглед на второто местопроизшествие освен личните вещи на жертвите, са открити множество разхвърлени празни шишета от етилов спирт.

Вероятно смъртта на тримата скитници е настъпила вследствие на погълнатата зеленикава течност, съдържаща се в двулитровата бутилка, открита от Д. Ч. до контейнер за смет в к-с „Зорница” на 03.09.т.г. За установяването на точната субстанция на течността е назначена химична експертиза.

Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление – Бургас. 

#Бургас #МВР #Бургас #Зорница #Съдебна медицина

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници