Юлиян Константинов отрече да е нападал пешеходеца

Юлиян Константинов отрече да е нападал пешеходеца
Според водещия Кирил Христов е огъвал чистачките на автомобила му и то съвсем не така безобидно, колкото описал в блога си.Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Юлиян Константинов отрече изцяло версията на Кирил Христов, който обвини телевизионният водещ, че го е нападнал с юмрук, заради забележка, която Христов му направил по отношение на паркирането му.

Константинов направи официално изявление в страницата на предаването "Аз обичам България" във „Фейсбук", в което разказа своята версия на случката, предаде БГНЕС.

В разказа на оперния певец не се споменава никъде физическа саморазправа от него към потърпевшия Кирил Христов, а напротив агресивно поведение от страна на пешеходеца, изразено върху колата на Юлиян Константинов.

Според водещия Кирил Христов е огъвал чистачките на автомобила му и то съвсем не така безобидно, колкото в блога си.

Ето публикацията на Юлиян Константинов във „Фейсбук": "Признавам – много драматично! Най-обикновеният гражданин (според него самия) Кирил Христов се разхожда, вижда неправилно паркирал джип, прави забележка на собственика, за което получава арогантно поведение, счупени очила и (според него) юмрук!"

„Я за по-драматично да извадим и някой призрак. Призракът на мутрите. Чудесно пък и още по-драматично – чер......ни джипове, черни стъкла – кошмар!

Каква е истината? Бях паркирал колата си пред детската градина и с жена ми отидохме да вземем 5-годишния ни син. Докато тя го обличаше, аз излязох да взема колата, която бях паркирал наблизо. Излизайки от градината, видях млад мъж – спортно облечен, да ми криви чистачките. Първо задната, после и предните две.

Приближавайки се, естествено го попитах защо ми пипа колата. Първото, за което бях информиран беше – "Аз тебе те познавам, но ти не знаеш кой съм!" Стана ясно още, че има някакви забележки относно паркирането ми.

Казах му, че въобще не ме интересува кой е – "само моля втори път да не ми пипа колата", тъй като има органи, които са упълномощени да регистрират нарушения, а той очевидно няма вид на такъв.

Обърнах се и си тръгнах към колата, след което чух как той брутално ме напсува – подчертавам – брутално. Бих цитирал думите му, но са твърди вулгарни, за да бъдат написани.

Дали тогава са му паднали очилата – не знам. Само помня, как той взе един огромен камък и тръгна срещу мен, след като се бях качил в колата, как снимаше с телефона си и как се заканваше.

Между другото, няколко часа по-късно, излизайки от киното, където бях с жена ми и двамата ми сина, се опитах да измия стъклото на колата, оказа се, че чистачките ми не работят. Това е следствие от "безобидното" вдигане на чистачките.

В нито една държава от ЕС не може да стане подобна случка, защото хората знаят правата и задълженията си! Нито един европеец няма да криви чистачките на "неправилно" спрял автомобил, а ако е толкова съвестен ще информира своевременно органите на КАТ. Това е единственият начин на действие. Оставям настрана въпроса дали каруцарският стил на псуване е допустим.

Не знам дали имам нещо общо със счупването на очилата на г-н Христов, но съм готов да му ги заплатя – дори в троен размер, естествено само, след като въпросният господин заплати ремонта на чистачките ми в специализиран сервиз."

#Юлиян Константинов #Кирил Христов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници