Водещият на „Аз обичам България“ наби пешеходец на улицата

Водещият на „Аз обичам България“ наби пешеходец на улицата
Константинов се замеси в брутален скандал, след като се оказа, че е нападнал и ударил с юмрук в лицето младеж на улицата. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Водещият на предаването „Аз обичам България“ Юлиян Константинов се замеси в брутален скандал, след като се оказа, че е нападнал и ударил с юмрук в лицето младеж на улицата.

Това стана ясно, след като самият потърпевш Кирил Христов разказа подробно случката в блога си. Скандалът се е разиграл из столичните улици в събота, когато Христов отивал да потича в парка, предаде БГНЕС.

По неговия разказ той е видял паркиран черен джип, който е затруднявал движението както на колите, така и на пешеходците. Кирил Христов просто вдигнал чистачките на возилото, което според неговото обяснение е молба към водача да премести возилото си, и не е извършвал вандалски прояви спрямо колата.

Секунди по-късно обаче Христов чул подсвирквания, които идвали от собственика на колата, който се оказал Юлиан Константинов. Телевизионния водещ изстрелял агресивни реплики, на които Христов отговорил според думите му сравнително спокойно.

Оттам последвали обиди и въпроси от типа на „Кой си ти, бе?“ и юмрук в лицето на пешеходеца. След случката Христов подал жалба в 4 РПУ, издавал си медицинско свидетелство за нанесените телесни щети и очаква публично извинение от страна на Юлиан Константинов.

#скандал #юмрук #пешеходец #Юлиян Константинов #водещ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници