Хари Потър се появява отново в книжарниците

Хари Потър се появява отново в книжарниците
Дарик нюз
A A+ A++ A

Три нови електронни книги за Хари Потър, написани от Дж. К. Роулинг, са качени като предстоящи заглавия в сайтовете на "Амазон", "Барнс енд Ноубъл" и "Ай бук" магазина на "Епъл", съобщи в. "Индипендънт". За това информира ДАРИК Нюз.

Въпреки че Роулинг не е оповестила официално излизането на нови книги за магичния свят на "момчето, което оживя", според сп. "Букселър" заглавията им ще бъдат: "Кратки разкази от "Хогуортс" за власт, политика и досадни полтъргайсти" (Short Stories from Hogwarts of Power, Politics and Pesky Poltergeists), "Кратки разкази от "Хогуортс" за героизъм, изпитания и опасни хобита" (Short Stories from Hogwarts of Heroism, Hardship and Dangerous Hobbies) и "Хогуортс": Непълен и неточен наръчник" (Hogwarts: An Incomplete and Unreliable Guide).

Първата книга ще разкаже истината за професор Ъмбридж и как Хорас Слъгхорн е срещнал Волдемор. Акцентът на втората ще бъдат Минерва Макгонъгол и Ремус Лупин, докато третата творба ще отведе читателите зад кулисите на "Хогуортс".

Новината за новите три книги на Роулинг идва само седмици след излизането на "Хари Потър и прокълнатото дете", която е сред най-бързо продаваните творби в историята.

#Хари Потър #книжарница

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници