Берое с второ участие в Балканската лига

Берое с второ участие в Балканската лига
Източник: stzagora.net
A A+ A++ A

 

Баскетболният отбор на Берое за втора поредна година ще се състезава в Балканската лига, съобщи официалният сайт на "зелено-белите". Ръководството на клуба е подало заявка и необходимите документи и очаква обявяването на пълния списък с отборите, които ще бъдат част от турнира. Вече е ясно, че в надпреварата се завръща отбора на Сутиеска, който пропусна миналогодишното издание на турнира заради участие в Адриатическата лига, предаде БГНЕС.

При първото си участие през миналия сезон Берое стигна до полуфиналите на надпреварата, където отстъпи на бъдещия шампион Сигал (Прищина). Затова амбицията на ръководството на старозагорци и на треньорския щаб е при това участие да бъде постигнат още по-добър резултат.

„Обмисляхме възможността Берое да участва в някой от другите европейски турнири. Краят на миналия сезон обаче ни показа, че все още не сме готови за това. Затова предпочетохме да участваме отново в Балканската лига, където да надграждаме и да се утвърждаваме. Очакваме, че тази година турнирът ще бъде още по-силен от миналата година“, коментираха от Берое.

„Ръководството на Балканската лига е изключително щастливо от решението на Берое да продължи участието си в турнира. Използвайки натрупания от миналия сезон опит, тимът ще има възможност да надгражда, а това означава, че целта, с която е създаден турнира – да предоставя възможности на младите и амбициозни клубове да развиват своите играчи е изпълнена“, коментираха от ръководството на Лигата пред официалния сайт.

#Берое #Балканската лига

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници