Погба: Юнайтед винаги е бил в сърцето ми

Погба: Юнайтед винаги е бил в сърцето ми
Пол Погба/БГНЕС
A A+ A++ A

 

Щастлив съм, че се върнах в Манчестър Юнайтед, този клуб винаги е бил в сърцето ми, обяви новото попълнение на "червените дяволи" Пол Погба, съобщи БГНЕС.

Той премина официално в Юнайтед за 89 млн. паунда и стана най-скъпият играч във футболната история. "Искам да започна колкото може по-скоро работа с Жозе Моуриньо. Наслаждавах се на времето, проведено в Ювентус и този период ще остане завинаги в съзнанието ми. Юве е велик клуб с играчи, които считам за мои приятели. Сега обаче чувствам, че трябва да се върна на "Олд Трафорд", винаги ми е харесвало да играя на този стадион. Манчестър Юнайтед за мен е точният клуб, с който се надявам да се преборя за всичко, което съм желал да постигна във футбола", допълни 23-годишният французин.

Моуриньо пък каза, че Погба е един от най-добрите играчи в света и ще бъде ключов футболист за Юнайтед в следващите години. "Пол е бърз, силен, пробивен, вижда играта много по-добре от по-опитни от него футболисти. На 23 години той получи шанс да заеме позиция в клуба за дълги години. Пол е млад и ще прогресира".

#Пол Погба #Манчестър Юнайтед

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници