Народното събрание търси преводачи на 21 езика

Народното събрание търси преводачи на 21 езика
A A+ A++ A

Парламентът обяви обществена поръчка за осигуряването на устни и писмени преводачески услуги. Срокът на договора ще е 12 месеца, а стойността до 130 000 лв., без ДДС.

Парламентът ще разчита на превод от и на български език от следните 21 чужди езика: английски, немски, френски, испански, италиански, португалски, руски, гръцки, турски, унгарски, румънски, сръбски, хърватски, полски, словашки, словенски, чешки, иврит, китайски, японски и арабски езици.

Преводачите, които ще извършват устен и писмен превод трябва да имат минимум петгодишен опит, да са грамотни и да имат възможност да пътуват в чужбина, ако работата го налага. Компанията, която осигурява преводачи трябва да разполага с капацитет да превежда до 100 страници на ден, а при експресен срок до 120 страници дневно.

Ценовите параметри на подадените оферти ще имат 90% тежест при определяне на победителя в конкурса, останалите 10% са условията за извършване на писмения превод. Срокът за подаване на оферти е началото на третата седмица на месец август. /БГНЕС

 

#Народно събрание #Парламент

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници