Мустафа Ахмед: ДПС разглежда тероризма като чумата на 21 век

A A+ A++ A

"От ДПС разглеждаме тероризма като чумата на 21 век и трябва да се вземат необходимите мерки за излекуване както на обществото, така и на болните мозъци, които нямат нито цвят, етнос и религия и т.н.", каза народният представител от ПГ на ДПС и член на Комисията по отбрана Мустафа Ахмед по време на обсъждането на Закона за противодействие на тероризма.

„Няма да цитирам никой. Само ще кажа, че ние от ДПС сме за изкуството на мира и за демокрацията и смятаме, че това е най-правилният път за превенцията срещу тероризма“, обясни депутатът. „Може би законопроектът е закъснял във времето, но необходимостта от законопроект е неоспорим, крещящ и нужен въз основа на събитията, които ни заобикалят през последните години“, посочи той.

По думите му самият законопроект има своите слаби страни в отделни точки и членове. Според него гражданите имат по-голям ангажимент и биват наказвани по-стриктно, отколкото длъжностните лица, които по закон трябва да извършват задълженията си. Той обясни, че имат притеснения във връзка с удължаването на подслушването от две до три години.

#ДПС

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници