РЗС: Партньорството ни с ГЕРБ е наложително

РЗС: Партньорството ни с ГЕРБ е наложително
Основното послание на РЗС е свързано с идеята Кюстендил да бъде освободен от „феодалното управление на Петър Паунов (на снимката)“, се казва в съобщението на РЗС. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Партньорството между РЗС и ГЕРБ е наложително, за да се предотврати връщането на Тройната коалиция в нов, по-вреден формат - Първанов-Доган-Кунева, се казва в съобщение на „Ред, законност и справедливост“.

„До парламентарните избори през юни 2013 г. ще има два основни теста за партиите, които имат шанс да бъдат част от 42-рото Народно събрание - изборите с пропорционални партийни листи в Кюстендил и Белоградчик“, заявяват от партията на Яне Янев.

Според РЗС изборите в двете общини ще са най-сигурният знак за реалната тежест на водещите партии преди парламентарния вот.

Партията заявява пълна подкрепа на кандидатите на ГЕРБ за кметове в община Съединение и кметство Вълково, общ. Сандански, Сашо Динчийски и Кирил Митрев на изборите в неделя.

За разлика от мажоритарния вот в Съединение и Вълково, в община Кюстендил изборите са чисто партийни. В областния център РЗС ще участва самостоятелно, със собствена партийна листа за общински съветници и на изборите на 13 май е конкурент на ГЕРБ.

Основното послание на РЗС е свързано с идеята Кюстендил да бъде освободен от „феодалното управление на Петър Паунов“.

„Новият Общински съвет трябва да освободи примката около дребния и средния бизнес, сложена от кмета с правила и наредби, създадени за да служат на икономически кръгове създадени от него“, смятат от РЗС.

„В България се очертава двублоков модел: социал-либерален (БСП, ДПС, Кунева) и дясноконсервативен“, заявяват още от РЗС.

Като дясноконсервативна партия за РЗС е от ключово значение да не допусне превес на левите кандидати в тези населени места, се отбелязва в съобщението.

„Бъдещето на дясното е от огромно значение за финансовата стабилност на страната ни и не бихме позволили сценарият от изборите във Франция и Гърция да се повтори и в България“, категорично заявяват от РЗС.

#РЗС #ГЕРБ #Кюстендил #Белоградчик #Петър Паунов #Георги Първанов #Меглена Кунева #Ахмед Доган

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници