Иззеха от МВР разследването за наводнението в „Аспарухово”, поема го екип от трима следователи

Иззеха от МВР разследването за наводнението в „Аспарухово”, поема го екип от трима следователи
Две години продължава разследването на МВР за потопа във варненския квартал, накрая прокуратурата го иззе и възложи на екип от трима следовател. / БГНЕС
A A+ A++ A

Ръководителят на Окръжната прокуратура във Варна иззе от МВР продължаващото 2 години разследване на наводнението в кв. „Аспарухово“и го възложи на екип от трима следователи.

Окръжният прокурор на Варна предприе административни и организационни мерки за срочното приключване на разследването по досъдебното производство за наводнението във варненския кв. „Аспарухово“, съобщиха от прокуратурата.

След проведени няколко работни съвещания на екипа от трима наблюдаващи прокурори е взето решение, с цел приключване на разследването, делото да бъде иззето от разследващите полицаи в ОД на МВР във Варна. С постановление на окръжния прокурор на Варна съгласно правомощията му по реда на НПК е разпоредено разследването да се поеме от екип от трима следователи при Окръжния следствен отдел.

Създадена е необходимата организация всеки от прокурорите съвместно със съответния следовател да предприемат действия по разследването в конкретно определени направления.



Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Закон и ред
Последно от Закон и ред

Всички новини от Закон и ред »

Акценти

Инбет Казино