България търси талант: С плам в очите инженерът, специалист по география Цвета Караянчева изпрати Пекин във Виетнам

България търси талант: С плам в очите инженерът, специалист по география Цвета Караянчева изпрати Пекин във Виетнам
под лиценза на creative commons
A A+ A++ A

Вместо да върнете откраднатите пари от КТБ, вие задлъжнявате още повече българския народ. Това заяви от парламентарната трибуна Корнелия Нинова, която прочете декларация от името на Парламентарната група на БСП-Лява България по повод вчерашното решение на бюджетна комисия за даването на държавни гаранции за 1.2 млрд. лева заеми, които ще бъдат отпуснати на Фонда за гарантиране на влоговете в банките в България.

БСП категорично отказва да подкрепи взимането на нови заеми. Господин премиер мислете рационално. Тези пари трябва да се връщат. Вие управлявате на принципа "След нас и потоп". Няма никаква социална политика, няма политика на доходи. Изходът от това е предсрочни избори, категорична беше Нинова.

"Всички се изсмяхме на това, което говори г-жа Нинова. Историческата заслуга за замразяването на фондовете се дължи на БСП! Недоумявам и тази загриженост на БСП за похарчените евросредства. Единствената лента, която преряза Пламен Орешарски, е на ресторант в Пекин, каза Караянчева. Тук се намеси председателят на парламента Цецка Цачева и подсказа: Виетнам.

"Е, то Пекин е във Виетнам", обяви Караянчева и продължи: "Това, което е построил ГЕРБ, не може да го стигнете никога. Камък върху камък не сте сложили. Омръзна ни да слушаме вашите пламенни комсомолски речи", каза още тя.

 

 

#Цвета Караянчева #ГЕРБ #Цецка Цачева #Корнелия Нинова #Пекин #Виетнам #евросредства #Пламен Орешарски #ресторант

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"