Катастрофа в София завършила с побой и счупени ръце

Катастрофа в София завършила с побой и счупени ръце
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Мъж, претърпял катастрофа в София, е нападнал и счупил двете ръце на другия участник в произшествието. За нападението, извършено на 30 май, се разбира от прессъобщение на прокуратурата, която е повдигнала обвинение на шофьора.

Кристиан З. е привлечен под наказателна отговорност на 1 юни, затова че след като е станал участник в пътен инцидент, действайки по хулигански подбуди, е причинил средна телесна повреда на мъж с инициали К.Л.,също участник в инцидента.

Катастрофата е станала около 13 часа на 30 май, на столичната ул. "Георги Райчев". Шофьорът е нанесъл удари с юмруци по лицето и ритници по тялото на другия участник в произшествието, като е причинил двустранно счупване на долния край на лъчевата кост на двете му ръце.

Това е довело до трайно затрудняване движението на горните крайници, като деянието е извършено по хулигански подбуди – осъществено е на публично място, при демонстрация на безнаказаност и пренебрежение на личната неприкосновеност и установените правила, закрилящи добрите нрави в обществото и достойнството на отделната личност, се посочва в съобщението на държавното обвинение.

От там уточняват, че по закон за това престъпление се предвижда наказание "лишаване от свобода" от 2 до 10 години.

 

 

#София #катастрофа #Крайници #побой #пътен инцидент #хулигански подбуди #счупване

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници