Хилари ще атакува Тръмп, че заплашва националната сигурност

Хилари ще атакува Тръмп, че заплашва националната сигурност
Колаж на официалната страница на Хилари Клинтън http://www.hillaryclinton.com
A A+ A++ A

Хилари Клинтън превключва кампанията си от борба със съперника си демократ Бърни Сандърс към битка с кандидата на републиканците Доналд Тръмп, като ще го атакува, че заплашва националната сигурност, предадоха световните агенции.

Лидерката на демократите, която вече си е осигурила 2312 делегатски гласа за партийния конгрес и трябва да набере само още 71 гласа, ще произнесе важна реч в Сан Диего, (Калифорния), която ще подложи на остра критика Доналд Тръмп, съобщи нейният предизборен щаб.

Бившата държавна секретарка ще заяви, че „Доналд Тръмп ще представлява заплаха за националната сигурност“, ако бъде избран за президент на САЩ. Един от сътрудниците й, който помага за съставяне на речите й, заяви: „Тя ще каже как Америка ще гарантира сигурност у дома си и лидерство в целия свят“.

Изборите в Калифорния и в още пет щата ще сложат край на вътрешнопартийната надпревара. От Калифорния, който е най-многолюдният щат и трети по площ, ще бъдат излъчени 548 делегати за конгреса на демократите през юли.

Бърни Сандърс е набрал досега 1545 делегатски гласа и няма как да победи Хилари Клинтън, която според допитванията има 13% по-висока популярност в Калифорния. 

#Хилари Клинтън #Доналд Тръмп #Бърни Сандърс #САЩ #национална сигурност #щат

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници