Борисов: На 2-3 дни даваме на българите това, което са мечтали да видят

Борисов: На 2-3 дни даваме на българите това, което са мечтали да видят
БГНЕС
A A+ A++ A

Виждате на 2-3 дни даваме на българите това, което са мечтали да видят. Това заяви премиерът Бойко Борисов при откриването на обновената Централна жп гара в София.

Първото нещо, което направи премиерът при откриването на Централна гара бе да благодари на свещениците, които осветиха с водосвет обновената гара. „Както е писано в Книгата-“Без Господа нищо не може да се направи“, каза Борисов в типичния си стил.

Той заяви, че в дните на смирение преди Великден иска да поздрави екипите, които са работили по гарата, да пожелае на милионите пътници да се чувстват уютно и комфортно.

Според Борисов е хубаво да има снимка как е изглеждала Централна гара преди и как изглежда сега, както и снимки на „Лъвов мост“, „бул. „Мария Луиза“ и метрото.

Премиерът посъветва Йорданка Фандъкова да се усмихне истински и истински я посъветва да не обръща внимание на злосторниците. „Мъката им е голяма и е хубаво и те (злосторниците бел. ред.) да се смирят. Казах й представи си, Данче, ако сме на тяхно място-20 години нищо не сложил, тухла върху тухла, само разбивано и изведнъж гледат-едно след друго толкова хубави неща. То е голяма мъка. Много им е тежко. Затова оставете ги, не им обръщайте внимание“, нареди Бойко Борисов.

„Оставете хората да ползват това, което сме направили“, допълни Борисов.

#Централна гара #откриване #Борисов #Фандъкова #Московски

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници