Убийството на 8 души в Охайо - планирана екзекуция

Убийството на 8 души в Охайо - планирана екзекуция
A A+ A++ A

"Убийството на осем души от едно семейство в американския щат Охайо е било "предварително планирана екзекуция" и разследването ще бъде дълго", заяви щатският главен прокурор Майк Деуайн, цитиран от "Асошиейтед прес" и БТА. Убийствата бяха извършени в петък в четири различни къщи близо до Пайктън.

По думите на Деуайн става въпрос за "сложна операция", която имала за цел членове на семейство Роудън. Шерифът на окръг Пайк Чарлс Рийдър дори призова техните роднини да се въоръжат. Според него обаче няма опасност за другите жители.

Следователи са разпитали между 50 и 60 души. Районът се претърсва за доказателства. Властите са открили, че в три от къщите се е отглеждала марихуана, но нито щатският прокурор, нито шерифът посочиха дали това има връзка с убийствата.

Жертвите бяха идентифицирани в събота - 40-годишният Кристофър Роудън, 16-годишният му син Кристофър Роудън младши, 44-годишният Кенет Роудън, 38-годишният Гари Роудън, 37-годишната Дейна Роудън, 20-годишната Кларънс Роудън, 20-годишната Хана Джили и 19-годишната Хана Роудън.

Хана Роудън е била в леглото с новороденото си бебе наблизо, съобщиха властите. Бебето, което е на 4-5 дни, не е пострадало. Шестмесечното бебе на Хана Джили и още едно малко дете също не са пострадали.

Властите отказват да обсъждат подробности по случая. Над 100 сигнала са постъпили при следователите, а бизнесмен от Синсинати обяви награда от 25 000 долара за информация, която да доведе до разкриване на извършителя или извършителите.


#САЩ #Охайо #екзекуция #разследване #къщи #марихуана #прокурор #убийства #награда

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"