Доган: Българският етнически модел е уникален либерален проект

Доган: Българският етнически модел е уникален либерален проект
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

В живота и политиката нищо не се поднася даром, не се поддавайте на езика на омразата. Това прочете от името на почетния председател на ДПС д-р Ахмед Доган евродепутатът Филиз Хюсменова по време на IX-ата Национална конференция на партият, предаде агенция „Фокус“.

„ДПС е една стратегическа инвестиция за стабилността и мира в България. В този смисъл българският етнически модел е уникален либерален проект, който тепърва ще бъде оценяван от Европа и света“, прочете Филиз Хюсменова в приветствието от името на Ахмед Доган. 

„Основното ни послание към всички вас пазете и възпроизвеждайте този политически капитал. Бъдете сигурни ,че свободата ще ви се отплати. Пожелавам ви да овладеете силата на единството и заедността ,защото тя ще ви трябва за преодоляване на много сериозните предизвикателства, които се появяват на хоризонта. Пожелавам ви да бъдете достатъчно търпеливи, но не дотам, че да бъдете принудени да жертвате свободата си. И най-вече ви пожелавам попътен вятър и разумна борбеност, защото в живота и политиката нищо не се поднася даром. Бъдете силни и добронамерени, не се поддавайте на езика на омразата. Останалото ще ви покаже логиката на живота. Обичам ви, винаги ваш Ахмед Доган”, се посочва още в словото. 

#ДПС #етнически мир #Ахмед Доган #политика #модел

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници