Samsung Galaxy S III с по-добри технически характеристики, но много повече социални възможности

Samsung Galaxy S III с по-добри технически характеристики, но много повече социални възможности
A A+ A++ A

Както вече писахме, с новият Galaxy S III Samsung са се опитали да предоставят на потребителите по-добър софтуер и възможности за споделяне на съдържание, вместо да наблегнат максимално на по-добри технически възможности.
Макар компанията вече да представи нова версия на интерфейса си TouchWiz за Android 4.0, с Galaxy S III те са готови и с друга версия, която се казва TouchWiz Nature UX.
Сред промените по софтуера има ново приложение за разпознаване на гласови команди, което несъмнено много хора ще се опитат да сравнят със Siri. S Voice ви позволява да управлявате телефона си чрез глас, като от компанията обещават, че то разпознава осем езика, сред които е и корейски, както и британски и американски английски, немски, италиански и испански. С приложението можете да пишете съобщения, да избирате номера, да организирате календара си и какво ли още не, както и да прекъснете алармата за събуждане, ако все още не сте с наспали.

S Beam пък е разширена версия на Android Beam, която услуга се появи с Android 4.0, и служи за прехвърляне на големи файлове между две устройства, с помощта на NFC технология. За да добиете представа за бързината на връзката, ще дадем пример, че файл от 1GB с Android Beam ще бъде трансфериран за около 3 минути.

Samsung са се постарали доста и с промените по софтуера за работа със снимки и видео и най-вече за тяхното споделяне. Galaxy S III ви позволява да гледате видео в допълнителен прозорец на екрана докато правите нещо друго без прозореца с видеото да заема целия дисплей. Споделянето на снимки и клипове пък става директно от екрана на камерата. Освен това с новия софтуер можете автоматично да сортирате, тагвате и разпределяте изображенията. С Buddy Photo Share можте да оставите телефона сам да отгатне на кого трябва да изпратите снимката, която току-що сте направили. Софтуерът ще използав за целта снимката на човека, която се пази в ногвия профил и ще ви предложи да изпрати изображението на адреса, записан в телефона ви. Face Zoom и Face Slideshow са още допълнения, които със сигурност могат да ви пъдат полезни, когато се опитвате да тагнете повече хора на групова снимка.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници