Тухла и мазилка паднаха върху 8-месечно бебе в Пловдив

Тухла и мазилка паднаха върху 8-месечно бебе в Пловдив
БГНЕС
A A+ A++ A

Сенникът на детска количка предотврати истинска трагедия днес в Пловдив. Парче от тухла и мазилка от неподдържана сграда в центъра на града падна върху осеммесечно бебе в количка.

Макар и ударът да е бил силно олекотен заради сенника, детето е с цицина на главата и рана около устата. Момиченцето е прегледано от Спешна помощ, родителите са посъветвани да го наблюдават внимателно и ако забележат проблем, да го закарат в Спешно отделение.

На мястото на инцидента, което веднага беше обезопасено, дойде районният кмет Георги Стаменов, който каза, че е наредил пълна проверка на сградата. Свидетели твърдят, че ударът от падналото парче мазилка се е чул достатъчно далеч.

Сградата е на метри от Главната, собственост е на СК „Тракиец”. Предстоял основен ремонт на сградата, но в този и вид тя е опасна, а лентата около нея очевидно не плаши пешеходците. Впрочем подобни гледки далеч не са рядкост в целия квартал - става дума за сградите от ул. "Ген. Данаил Николаев" до "Шести септември", в самия център на града. Откъртени парчета мазилка, висящи опасно части от тераси- всичко това показва, че инциденти като днешния не са изключение и ще станат по- скоро правило, ако собствениците не се погрижат

#мазилка #тухла #бебе #Пловдив

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници