Резултатите от Шампионска лига

Резултатите от Шампионска лига
ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Отборът на Волсбург постигна важна побед в пърия 1/4-финал от Шампионска лига, след  като се наложи с 2:0 над Реал Мадрид като домакин на "Фолскфаген Арена", а точни за домакините  бяха Родригес и Арнолд.

Така преди реваншите другата седмица играчите на Дитер Хекинг си осигуриха добъър аванс, който им дава предимство и шанс за 1/2-финалите на турнира на богатите.

Подробности и видео вижте в Sporta.bg

Манчестър Сити се противопостави повече от успешно на гости на Пари Сен Жермен в първия четвъртфинал от Шампионска лига на стадион "Парк де Пренс" и постигна отличен турнирен резултат - 2:2 - преди реванша на "Етихад".

Златан Ибрахимович пропусна дузпа още в 13-ата минута, а малко по-късно през първата част не можа да се разпише, останал сам срещу вратаря Джо Харт. Тези пропуски се оказаха прескъпи за домакините, защото в 38-ата минута Кевин де Бройне откри резултата в полза на "гражданите".

Само две минути по-късно изключителна глупост в защита на Фернандо доведе до гол на Ибрахимович за 1:1, а ПСЖ стигна до пълен обрат в 59-ата минута. Ибра нацели гредата малко по-късно, но с комични гафове в защита парижани допринесоха за изравняването в резултата в 72-ата минута от страна на Фернандиньо.

Така след като елиминира Челси, ПСЖ не можа да вземе аванс срещу втория пореден английски отбор, който срещат в Шампионска лига. Домакините имаха по-чистите положения, но не се възползваха от тях и напълно резонно Сити си тръгва от френската столица с позитивен турнирен резултат.

Подробности и видео вижте в Sporta.bg

#Шампионска лига

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници