Александър Вучич коментира нападението от днешния ден

Александър Вучич коментира нападението от днешния ден
A A+ A++ A

Хвърлената бомба и стрелба в близост до сградата в Косово, където трябва да говори Вучич днес няма да поопречи на кампанията му.

Изданието цитира сръбският премиер, който казва, че "ако искат да стрелят, нека да стрелят в мен". Според Вучич нападателите са били трима и в момента се води разследване, като сръбският премиер е заявил, че не вярва, че ще стигнат до тях. „Силна Сърбия не може да се уплаши от нищо. Ако някой смята, че това ще ме уплаши, трябва да знае, че подобно нещо няма да се случи, затова аз ще отида в Зубин поток", заявява Вучич.

Изданието уточнява, че в момента в който е била хвърлена бомбата, в залата е имало е имало около 15 души, които са работели по трибуната, на която в 3 часа местно време (4 часа българско) ще говори Вучич. Blic съобщава, че според сръбският премиер един от нападателите е хвърлил бомба, докато друг е изтрелял откос от автоматична пушка. Blic цитита сръбския премиер, според който, Сърбия има своите интереси в Косово и може да ги защити, само ако има приятели в Брюксел, в Берлин и в Москва.

#бомба #Косово #Вучич

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници