Младежът, нападнал таксиметров шофьор в „Люлин“, лежал няколко пъти в психиатрия за наркотици

Младежът, нападнал таксиметров шофьор в „Люлин“, лежал няколко пъти в психиатрия за наркотици
БГНЕС
A A+ A++ A

Младежът, който във вторник нападна таксиметров шофьор след катастрофа в столичния квартал "Люлин" , е лежал няколко пъти в психиатричната болница „Св. Иван Рилски" в Курило. Това обясни по Нова тв директорът на лечебното заведение д-р Цветислава Гълъбова.

„Той е лежал при нас заради зависимост към психоактивни вещества, това момче има личностно разстройство, той е с психопатия. За последен път е бил при нас през 2015 година", съобщи тя, цитирана от Дарик.

„Става дума за масивна наркотична злоупотреба, която е с рецидивиращ характер, тоест след изписване от болница той отново започва да приема наркотици. От страна на близките не сме срещнали подкрепа и разбиране, че трябва да се прекрати наркотичната употреба", каза още д-р Гълъбова.

От своя страна пострадалият таксиметров шофьор се оплака, че е ударен в областта на гърдите, в коляното и в гърба, като някои от ударите са били с бухалка.

23-годишният нападател е задържан в София след скандала на пътя, съобщиха още вчера от полицията. Продължава работата за изясняване на всички факти и обстоятелства около случилото се.



#наркотици

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници