Феновете искат да гледат националния футболен отбор по bTV Comedy (СНИМКА)

Феновете искат да гледат националния футболен отбор по bTV Comedy (СНИМКА)
A A+ A++ A

Доскоро не се знаеше дали някоя родна телевизия ще предава пряко приятелската среща между Португалия и България, насрочена за 25.03 (петък) 22:45 часа. Вчера обаче стана ясно, че с тази задача ще се нагърби bTV Action.

След като от телевизията обявиха, че ще организират както студио преди двубоя на стадион "Магалаеш Песоа", така и пряко предаване от приятелската битка между двата тима, в социалната мрежа заваляха култови подигравки със селекцията на Ивайло Петев.

Предложенията от феновете осмиваха Попето и компания и не даваха и минимален шанс да си тръгнем с нещо от Иберийския полуостров, където ни чакат Кристиано Роналдо и компания : едни смятаха, че мачът заслужава да е по bTV Comedy, други се чудеха има ли канал bTV Tragedy, тъй като там ще е по-уместно да излъчват командата на Петев.

Веднага след това бе подхваната и темата с подмладяването на състава. Селекционерът обяви, че мисли за значително подмладяване на тима си, но вместо това той повика Марселиньо от Лудогорец, а през август роденият в Бразилия футболист ще навърши 32 години.

Снимката, на която феновете се подиграват на отбора може да видите в Sporta.bg

#национален отбор по футбол #Португалия #България

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници