Реал Мадрид развали италианската прокоба в Шампионска лига

Реал Мадрид развали италианската прокоба в Шампионска лига
ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Рома пропиля куп изгодни шансове да постави под сериозно напрежение Реал Мадрид, след което се сгромоляса на „Сантяго Бернабеу“. „Белия балет“ спечели с 2:0 реванша от осминафиналите в Шампионска лига и развали „италианската прокоба“, за да се класира напред с общ резултат 4:0.

Подробности и видео от срещата Реал Мадрид - Рома в Шампионска лига вижте в Sporta.bg

Един Джеко и Мохамед Салах на два пъти изпуснаха чисти положения, за да дадат на Рома заслужен аванс в реванша, а вратарят Кейлор Навас отрази с блестящи намеси точните удари на Алесандро Флоренци и Костас Манолас до 60-ата минута.

Дотогава Реал Мадрид имаше повече брой удари, но те не бяха от толкова опасни ситуации, като всичко се промени с влизането на Лукас Васкес. Той моментално остави следа и асистира на Кристиано Роналдо в 64-ата минута, за да може португалецът да открие резултата с 13-ия си гол в Шампионска лига този сезон.

В 68-ата пък Роналдо асистира в пеналтерията за Хамес Родригес, който с мощен диагонален изстрел подпечата крайния успех на „белия балет“ срещу Рома. Така след осем последователни провала „кралския клуб“ най-накрая елиминира италиански противник в Шампионска лига, а „вълците“ могат да се сърдят само на себе си, че не сътвориха чудо на „Бернабеу“.

#Реал Мадрид #Шампионска лига #Рома

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници