ЦСКА продължава безупречно във В група

ЦСКА продължава безупречно във В група
A A+ A++ A

Над шест хиляди зрители на стадион „Българска армия“ ЦСКА спечели с 2:0 „гостуването“ си на Струмска слава в среща от 18-ия кръг на родната В група. „Армейците“ не предложиха на зрителите си обичайното голово шоу, но записаха 25-та поредна победа във всички турнири и започнаха по най-добрия начин програмата си за 2016 година.

Борис Галчев със страхотен изстрел от 20-ина метра в самия край на първото полувреме откри резулата и до голяма степен облекчи съотборниците си, при положение че те имаха предимство на терена, но не създаваха голови положения.

След почивката стражът на Струмска слава Радослав Костадинов направи изключително много забележителни спасявания, за да попречи на Преслав Йорданов, Николай Цветков, Момчил Цветанов и Самир Аясс да се разпишат.

Все пак, в 88-ата минута след центриране в наказателното поле от фаул Йорданов с глава засече прецизно топката и я прати неспасяемо в горния ляв ъгъл за крайното 2:0 в полза на „армейците“.

Преди началото на срещата феновете на „Армията“ отдадоха дължимото на починалата легенда на българския футбол Трифон Иванов, а в третата минута имаше аплодисменти. ЦСКА продължава да бъде убедителен водач във В група с пълен актив от точки, а безупречната серия през сезона продължава.

#ЦСКА

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници