Срязаха спирачките на Мартин Димитров, заподозрени са замесени с КТБ или в далавери с горивата

Срязаха спирачките на Мартин Димитров, заподозрени са замесени с КТБ или в далавери с горивата
Мартин Димитров Източник: БГНЕС
A A+ A++ A

Столичната полиция започна разследване по случая с депутата Мартин Димитров, който е подал сигнал за отрязани спирачки на личния си автомобил.  В момента експерти извършват оглед на колата. Той трябва да установи дали има външна намеса при повредата на спирачната система на превозното средство. Образувано е досъдебно производство, съобщи БНР.

 Мартин Димитров установил проблема, след като съпругата му го е помолила да паркира семенайната кола.„Жена ми трудно намира места за паркиране пред вкъщи и трябваше аз да потърся място. Когато тръгнах да паркирам автомобила, педалът на спирачката потъна докрай, което е необичайно. Успях бавно да закарам колата до сервиз. От там ми се обадиха притеснени и дори ми пратиха снимки. Според тях някой целенасочено и злонамерено е прерязал метална тръба, от която е изтекла спирачната течност”, разказа депутатът от Реформаторския блок.

Според него целта е сплашване или опит за убийство. „И аз и жена ми ползваме този автомобил. Според мен някой ни е следил и това твърде вероятно е свързано с търсенето на отговор на въпросите „Кой източи КТБ?” и на въпроса „Защо цените на горивата в България са едни от най-високите в ЕС?”, коментира той.

"Аз лични врагове нямам, бизнес нямам, заеми нямам. Единственото, което подозирам е, че хора, които са замесени с източването на КТБ или хора, на които не им харесва това, че скоро изказахме нашите съмнения за картел на пазара на горива се чувстват силно засегнати. Друга логика според мен няма, коментира Мартин Димитров.Маркучите на спирачките на личния ми автомобил са били срязани", коментира Димитров пред Нова телевизия.

Синият депутат веднага се обадил на вътрешния министър Румяна Бъчварова. А полицията се заела със случая.

Първо за проблема на депутата от Реформаторския блок съобщи Валери Симеонов. "А ако беше вдигнал скорост на магистрала и нямаше спирачки. Това си е сигурна смърт, така че въобще не е за подценяване. Лошото е, че такива престъпления трудно се разкриват".








#Мартин Димитров #разследване

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници