Синдиците на КТБ публикуваха списъците с имената на политици, магистрати и партии, които са имали пари в банката

Синдиците на КТБ публикуваха списъците с имената на политици, магистрати и партии, които са имали пари в банката
A A+ A++ A

Синдиците на „Корпоративна търговска банка” АД (в несъстоятелност) – КТБ АД (н) представиха във Фонда за гарантиране на влоговете в банките (ФГВБ) списъци за размера на влоговете и кредитите на физическите лица, заемащи висши държавни и други длъжности, включително на членовете на надзорния съвет и на управителния съвет на „Корпоративна търговска банка” АД (КТБ АД). Това съобщиха от Фонда за гарантиране на влоговете в банките.

Списъците съдържат информация за размера на влоговете и кредитите на юридическите лица предоставени от Сметната палата, размера на влоговете и кредитите на политическите партии, съставен въз основа на информация за политическите партии, предоставена от Софийския градски съд, както и за консултантски договори, договори за наем и други възмездни и безвъмездни договори, сключени между КТБ АД и лицата, заемащи висши държавни и други длъжности.

Сведенията се отнасят за период от пет години преди датата на отнемане на лиценза на банката. Списъците са изготвени от синдика на КТБ АД (н) и са представени във ФГВБ.

Вижте тук!

#КТБ #синдици #пари

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Финанси
Последно от Финанси

Всички новини от Финанси »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници