Службите на съседите не помагат на Македония за петорното убийство

Службите на съседите не помагат на Македония за петорното убийство
Четирима младежи на възраст между 18 и 20 години и 45-годишен мъж бяха намерени убити в района на езерото Железари край село Смилковци, близо до Скопие, на 12 април. Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Службите на балканските държави не са предоставили на Министерството на вътрешните работи на Македония информация, която да подпомогне разследването на петорното убийство край Скопие.

Предполага се, че убийците са напуснали страната час след убийството, като според най-разпространените спекулации те са прекосили границата с Косово.

Македонското МВР е поискало помощ от разузнавателните служби и полициите на съседни страни, за да разкрие извършителите на убийството, пише местният „Утрински вестник“, цитиран от „Фокус“.

Засега обаче Македония не е получила информации, които да помогнат на разследването.

Четирима младежи на възраст между 18 и 20 години и 45-годишен мъж бяха намерени убити в района на езерото Железари край село Смилковци, близо до Скопие, на 12 април.

Ръцете на четири от жертвите са били завързани, а телата са били наредени едно върху друго до изоставен автомобил. Петата жертва е открита на около 100 метра от останалите. Върху труповете има огнестрелни рани и следи от насилие.

#Македония #петорно убийство #Скопие #Министерство на вътрешните работи на Македония

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници