Изборите ще се случат през есента на 2016 година прогнозира Миков

Изборите ще се случат през есента на 2016 година прогнозира Миков
A A+ A++ A

„Обективно обстоятелствата ще доведат до предсрочни избори, въпросът е докога гражданите ще търпят случващото се в държавата”,  коментира пред Нова тв лидерът на БСП Михаил Миков.

„Изборите ще се случат през есента на 2016 година, но нека да видим какво ще стане в енергетиката през зимата, нека да видим как ще започне да функционира реформата в здравеопазването и какво ще се случи в сферата на образованието”, каза още лидерът на БСП.

„Не сме разсъждавали на тема президентски избори. Ще изчакаме да минат празниците и тогава ще започнем с разсъжденията. Сега разсъждаваме хората как ще изкарат зимата, как ще си платят сметките”, добави Миков.

Според него на Радан Кънев ще му е много трудно да бъде в опозиция. „Няма как той да е опозиция. Няма как дясна партия да е опозиция на дясно правителство”, убеден е Миков.

„ДПС си самовнушават, че са втора политическа сила, но това е разбираемо, това е част от политическия PR”, коментира още председателят на ДПС и напомни, че от Движението подкрепиха пенсионната реформа, гласуването по дълга и важни промени в Конституцията.

„Всички десни решения на това правителство получават подкрепа от ДПС и министър-председателят, макар че не е се е целувал с Лютви Местан, а само пи кафе с него, по никакъв начин не се срамува от тази подкрепа. Без тази подкрепа дясната политика нямаше как да се реализира”, добави Миков.

#Михаил Миков #избори #Радан Кънев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници