ЦСКА е на полуфинал за Купата на България

ЦСКА е на полуфинал за Купата на България
A A+ A++ A

ЦСКА продължава да мечтае за триумф в турнира за Купата на България, след като продължава победния си ход през този сезон и записа 23-та поредна победа. „Червените“ сразиха с 3:0 на своя стадион „Българска армия“ четвъртия в Б група Созопол, благодарение на два красиви гола на Преслав Йорданов и едно попадение на Момчил Цветанов.

Подробности за срещата ЦСКА - Созопол вижте в Sporta.bg

Созопол бе най-сериозният съперник, който се бе изправял срещу ЦСКА, като това си пролича на терена, но след почивката домакините наложиха превъзходство и стигнаха до заслужената победа.

Страхотен пас на Самир Аясс към Йорданов в 79-ата минута бе завършен с точен удар от нападателя, който шест минути по-късно засече с глава центриране на Борис Галчев от корнер за 2:0.

В 95-ата Момчил Цветанов се откъсна зад защитата на гостите и с премерен шут от границата на пеналтерията оформи крайното 3:0.

ЦСКА е последният полуфиналист за Купата, като единствен стигна до предпоследната фаза в рамките на редовното време. Литекс елиминира Левски с 3:0 след продължения, а вчера Монтана и Берое отстраниха след изпълнение на дузпи съответно Локомотив (Горна Оряховица) и миналогодишния носител на трофея Черно море.

Жребият за полуфиналите ще се тегли във вторник, 15 декември.

 

#ЦСКА #Купа на България

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници