Пламен Константинов остава треньор на България до 2018

Пламен Константинов остава треньор на България до 2018
БГНЕС
A A+ A++ A

Старши-треньорът на националния отбор по волейбол Пламен Константинов официално продължи договора си с Българската федерация до Световното първенство през 2018 година, съобщиха от централата.

Това бе чиста формалност, след като още на края на Европейското първенство се заговори, а и самият Константинов потвърди, че няма да има проблем той да остане на поста си, при положение, че и БФВ, и самият той искат да продължат съвместната си работа.

Междувременно ново име ще има в щаба на мъжкия национален отбор по волейбол на България за олимпийската квалификация в Берлин (Германия), която ще се проведе от 5 до 10 януари следващата година.

Помощник на Пламен Константинов става Даниел Пеев, който заема мястото на Георги Петров. Рокадата се налага тъй като досегашният помощник Георги Петров е възпрепятстван да присъства на олимпийската квалификация поради заетост със своя клубен отбор в Саудитска Арабия.

Припомняме, че Даниел Пеев е бивш национал, като се играеше на поста либеро. През изминалия сезон той водеше отбора на Нефтохимик 2010 (Бургас), а за настоящия сезон се завърна в родния си клуб ЦСКА, където е помощник-треньор на Сашо Попов за мъжкия отбор на червените.

#Пламен Константинов #волейбол

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници