Първан Симеонов: Не е изключено част от реформаторите да катапултират

Първан Симеонов: Не е изключено част от реформаторите да катапултират
A A+ A++ A

Не е изключено част от Реформаторския блок да катапултира в навечерието на коледните празници, предположи политологът Първан Симеонов пред Нова тв.

"Ако бях на мястото на премиера Бойко Борисов, не бих правил резки движения, но ако се налагат, бих ги правил точно сега, преди коледните празници",  коментира той и даде пример с развитието преди половин година: "Помните лятото, тогава имаше няколко затапени политически проблема, набързо беше направен така нареченият исторически компромис, всеки взе по нещо и изпаднахме в лятна почивка. Така че и сега може да стане така".

Според Симеонов в лагера на Реформаторите ще става по-интересно със започналата игра, при която и от двата лагера - на ДСБ и на Движението на Кунева има по един, който говори по-умерено - самата Кунева и Радан Кънев, и по един, който е по-нападателен - Атанас Атанасов за ДСБ и Даниел Вълчев от страната на Кунева.

"Така Реформаторският блок започва да изглежда дуалистично, така че той ще става все по-интересно място", обясни политологът.

Според него пред правосъдния министър Христо Иванов стои опцията ако нещата не се развият както иска, да осмисли присъствието си в този кабинет.

#Първан Симеонов #Бойко Борисов #Реформаторския блок

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници